Tradisjonen ble Sandefjord Inline arrangert av SSK på 200m-banen i Bugårdsparken i helgen. Totalt stilte drøyt 30 løpere på startstreken, og Sandefjord Skøiteklub stilte med 7 løpere i alle aldere fra yngstemann Henrik Vataker Fabritius som nettopp har fylt 6 år til mer rutinerte Tormod Bjørnetun Haugen som viste at han ikke har glemt gamle kunster, og gikk inn til to andreplasser i seniorklassen. På startstreken stilte også Sofie Karoline Haugen i seniorklassen for kvinner - dessverre som eneste deltaker i denne klassen. Utover disse tre var det kvartetten Lukas Gærnæ, Oskar Vataker Fabritius, Natalia Skrzypiec og Jenny Skjæveland Solhaug som representerte klubben på hjemmebane. Alle våre løpere gikk bra løp og viste at de virkelig begynner å få fart på rulleskøytene.

Den jevneste duellen fikk vi i seniorklassen for herrer. Som du kan se på målfotoet over var det ikke mye som skilte Emil Nielsen fra Asker og vår egen Tormod B. Haugen på 500m, men Emil trakk det lengste strået og fikk skøyta såvidt foran. Emil vant forøvrig også 3 000 meteren.

Vi takker alle deltakere for oppmøte og god innsats som bidro til nok en vellykket konkurranse. Det ble en rekke spennende løp, og vi hadde også et flott og engasjert publikum. Alt i alt en veldig trivelige dag i Bugården, og vi håper vi sees igjen neste år - og da kanskje med enda flere løpere på startstreken!

Alle resultater finner du her.